"http://www.w3.org/TR/php4/loose.dtd"> Hippo-Trail .

Hippo-Trail- Groenendijk 2 - 9981 St.Laureins - België

Erk.nr 9561

- info@hippo-trail.be --- 00 32 (0)495 69 22 37
--> -->

+- 100 à 200€ KORTING tot .......

--> -->

Zoek Uw Reis.......

Zweden - Lapland

 

Dit gebied is de laatste echte wildernis van Europa. De trektocht gaat dan ook door een echt ongerept gebied met bijna geen wegen, mensen en huizen.

 

Spannende sneeuwritten te paard, zowel in het bos op kleinere paden, als op besneeuwde wegen en op ijs. Naast de trektochten zijn er tijdens de week lessen in het IJslander-rijden voorzien, een bezoek aan het beroemde IJshotel, gaan vissen op het ijs met de sneeuwmobiel, een rit met de hondenslee en rendier-sleeën. Je maakt kennis met de Sami-cultuur en wordt gedurende de hele week begeleid door Sami-gidsen, die zeer vertrouwd zijn met het gebied en de cultuur.

 

Zelfde data als voor de ruiters en wanneer zij te paard zijn worden er andere activiteiten voorzien. Lasso werpen, langlaufen een wandeling met sneeuwschoenen. Een bezoek aan het beroemde IJshotel, gaan vissen op het ijs met de sneeuwmobiel, een rit met de hondenslee en rendier-sleeën. Je maakt kennis met de Sami-cultuur en wordt gedurende de hele week begeleid door Sami-gidsen, die zeer vertrouwd zijn met het gebied en de cultuur.