.

Hippo-Trail- Groenendijk 2 - 9981 St.Laureins - België

Erk.nr 9561

- info@hippo-trail.be --- 00 32 (0)495 69 22 37
--> --> --> -->

Zoek Uw Reis.......

Verzekeringen voor risico’s verbonden aan een reis 

Er kan tijdens een reis van alles mislopen. Daarom is het belangrijk dat u goed verzekerd bent tegen de mogelijke risico’s.
De grootste risico’s zijn reisongevallen en schade aan derden.
Hiernaast kan u zich ook verzekeren voor kleinere risico’s gebonden aan de reis: annulatie of onderbreking, bagage, etc. 

Kleine risico’s 

Met de waarborg annulering en reisonderbreking kan u rekenen op een terugbetaling van uw reis en resterende vakantiedagen bij vroegtijdige stopzetten van de reis door ziekte, ongeval of repatriëring. U kan hier ook nog de waarborg bagage aan toevoegen.

Grote risico’s

Een ongevallen verzekering komt tussen indien u tijdens de reis ziek zou worden of slachtoffer wordt van een ongeval (al dan niet met paarden)… 
Indien u zich hier uitgebreider voor wenst te verzekeren kan U ook een verzekering afsluiten op jaarbasis: .


Schade aan derden

Indien u nog geen familiale verzekering zou hebben is het aan te raden om u hiervoor te laten verzekeren. En navragen of paarden ook verzekerd zijn.
U kan hiervoor best met uw makelaar overlopen voor welke risico’s u reeds verzekerd bent en welke nog ontbreken.  Zo kan u met een gerust gemoed op reis vertrekken.

Info

Uw factuur betalen met een overschrijving van de rekening waar uw visa kaart aangekoppeld is geeft u bij veel banken ook een bepaalde dekking .
Ook digitaal betalen met uw visa kaart of paypal waar uw visa kaart aan gekoppeld is geeft bepaalde dekkingen.
Neem contact op met uw makelaar of uw bankagentschap en vraag er naar.

Let op voor ongevallen verzekeringen bij sommige rijverrenigingen, de premie is klein maar de maximale dekking ook. Bevraag U.