.

Hippo-Trail- Groenendijk 2 - 9981 St.Laureins - België

Erk.nr 9561

- info@hippo-trail.be --- 00 32 (0)495 69 22 37
--> --> 5% Vroegboekingkorting (tot eind januari) Portugal-Lusitano 5% Vroegboekingkorting (tot eind januari) Portugal-Sundance --> -->

Zoek Uw Reis.......

---------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------

Spanje-Alpujarras-Short

Foto's Info Praktisch Dag per dag Bagage en Informatie Video

Prijs per persoon excl. reiskosten
795 Euro
6-10   June 2020
795 Euro
5-9   September 2020

 

 

Een programma dat toegankelijk en geschikt is voor RUITER en NIET-RUITER
Met dit programma kunnen degenen die op vakantie willen gaan met een niet-ruiter (familie, echtgenoot, enz.) Extra activiteiten delen zoals wandeltochten, Spaanse cursus, Flamenco lessen en Spaanse gastronomie lessen.
Accommodatie zal altijd in het comfortabele driesterrenhotel Finca Los Llanos in Capileira zijn.

De Alpujarras zijn gelegen in het zuiden van de Sierra Nevada-massief, in een natuurpark en met uitzicht over de Middellandse Zee.
Met hun dramatische landschap en de wilde flora en fauna, werden ze uitgeroepen tot biosfeerreservaat door de UNESCO in 1986.
Het dorp Bubión, het uitgangspunt voor de tochten, ligt 1300 meter boven de zeespiegel, in de Poqueira vallei.

Een streek die als een van de mooiste van Spanje genoemd mag worden omdat je er niet alleen sneeuw, zon, prachtige landschappen en bergen ziet maar ook omdat het zijn naam gegeven geeft aan de prachtige paarden van deze streek:
De Andalusiër.

Een groot gedeelte van Andalusië is natuurgebied en het is daar dat we onze tochten rijden.
Sierra Nevada nationaal park, het natuurpark van de Tabernaswoestijn, Sierra Alhamilla, Cabo de Gata en Sierra de Gador.

Wij rijden door de hoogste dorpen van Spanje richting eeuwige sneeuw, met prachtige uitzichten en in een verfrissende koelte terwijl het in de rest van Spanje zomer's bakkend heet is genieten wij van onze tocht in een heel aangename temperatuur

Wij nodigen u uit op een actieve en interessante ervaring, het ontdekken van verborgen schoonheid in een geest van plezier en avontuur. Daarom reizen we in de oude stijl: te voet en te paard.

Inbegrepen

Inclusief gratis vervoer van en naar de luchthaven van Granada. De pick-up tijd op de luchthaven van Granada is om 18.30u. Gelieve hiermee rekening te houden bij het regelen van uw vluchten. In het geval u deze gratis transfer niet kunt gebruiken zullen wij graag een transfer voor u op het reguliere tarief regelen.
4 overnachtingen in het hotel Finca Los Llanos *** op basis van bed and breakfast.
Lunch op drie dagen.
Avondeten bij aankomst.
3 dagen rijden.

Niet inbegrepen

Vluchten.
Persoonlijke en medische verzekering.
Luchthaventransfer: We kunnen een transfer regelen van de luchthaven van Malaga voor een toeslag van 75 euro per persoon per reis voor minimaal 2 personen.
De collectietijd dient uiterlijk om 16.00 uur te zijn, en de retour op de dag van vertrek komt niet eerder dan 10.00 uur in Malaga
Single room supplement: 90€
Als u niet een eenpersoonskamer gevraagd hebt, maar er is geen andere ruiter om een kamer mee te delen, gaat u een éénpersoonskamer toegewezen worden aan 75% van de normale toeslag.

Niveau
De drie gangen beheersen
Gewicht
90 kg
Leeftijd
7 jaar en vergezeld van de ouders
Aantal
Max. 12 deelnemers
Afreis
Gegarandeerd vanaf 2 ruiters
Paarden
Cruzados
Zadels
Goede kwaliteit Engelse zadels
Maaltijden
Spaanse en Europese keuken
Gidsen
Engels/ Spaans en Franstalig
Paspoort
Nationale identiteitskaart
Transfer
Pick-up op de luchthaven - Granada: 18: 30u, en Malaga: 16: 00u.
Deze pick-up tijden kan worden aangepast aan de vlucht aankomsttijd, maar nooit meer dan 30 minuten later dan de aangegeven tijden.
Als personen hun vluchten niet kunnen regelen op basis van deze pick-up tijden, zullen ze een andere transfer nodig hebben die kan geregeld worden, kosten afhankelijk van hoeveel personen, wat waar en wanneer..

Klanten zullen worden opgehaald op de luchthaven door een chauffeur met een bordje met de naam van elk agentschap.

Avontuur
gemiddeld
Sanitair
comfortabel
Comfort
Twee en drie sterren hotels

Persoonlijke ongevallen verzekering verplicht.

5 dagen /4 nachten / 3 dagen in 't zadel

Dag 1: Capileira
Aankomst op de luchthaven, transfer naar Capileira, kennismaking met de gids. Avondmaal en accommodatie in hotel Finca Los Llanos***

Dag 2: BUBIÓN –POQUEIRA VALLEY - BUBIÓN
Transfer (2 km) naar Bubión.
Kennismaking met de paarden en vertrek voor een ochtendrit met een prachtig panorama van de Poqueira Valley. Terug naar Bubión, waar we voor de lunch aankomen.
Vier uur te paard.
Vrije namiddag voor sightseeing.
Accommodatie in het hotel Finca Los Llanos *** in Capileira.

Dag 3: BUBIÓN - EL HORNILLO - BUBIÓN
Na het ontbijt zadelen we op.
We beginnen met omhoog te klimmen langs ruiterpaden met uitzicht op de dorpen van de Poqueira door de Blood Ravine met nu uitzicht op de dorpen van La Taha Valleys en Portugos.
Langs een ruiterpad door een bos van steeneiken komen we op het pad dat ons naar Trevelez leidt.
Picknick onderweg.
Tijdens de rit zijn er enkele mogelijkheden voor galopperen met een prachtig panoramisch uitzicht op de Sierra Contraviesa en Lújar tegenover ons.
Dan dalen we af naar Trevélez via een ruiterpad waar we op tijd aankomen voor een paar biertjes met tapas. Trevélez, beroemd om zijn hammen en beschouwd als het hoogste dorp in Spanje op een hoogte van 1.700 meter.
Diner en overnachting in hotel La Fragua **.
Een rit van vijf uur.

Dag 4: BUBIÓN - LA TAHA VALLEY- BUBIÓN
We beginnen door omhoog te klimmen langs een ruiterpad met uitzicht op het dorp Trevelez, naar het pad dat ons naar de Bina Ravine brengt, waar we na enkele meters het Sulayr-pad nemen om weer door eikenbos naar de top van de Loma te klimmen del Jabalí, met een prachtig uitzicht op de valleien Trevélez en Guadalfeo.
Later rijden we naar Las Alcubillas voor een picknick.
Met een hoogte van 2.240 m is dit het hoogste punt van onze route voor deze reis, met een prachtig panoramisch uitzicht op de uitlopers van de Sierra Contraviesa en Lújar tegenover ons. Op een heldere dag kun je zelfs dwars over de Middellandse Zee naar Afrika kijken. We rijden nu over een pad en over een ruiterpad dat afdaalt door dennenbossen met uitzicht op de dorpen van de Poqueira-vallei die ons naar Bubion leidt.
Afscheidsdiner en accommodatie in het hotel Finca Los Llanos *** in Capileira.
Een rit van vijf uur..

Dag 5
Ontbijt, afscheid en transfer naar de luchthaven.


EXTRA ACTIVITEITEN VOOR RUITERS / NIET RUITERS:
Wandeltochten, Spaanse cursus, Flamenco lessen en Spaanse gastronomie lessen.